Monday, September 20, 2010

sesi mempoyokan diri kembali

tadi bosan gila kat kelas Personal Development
okay memang selalu pun bosan
tempat tetap aku dibelakang sekali tanpa aku mendengar apa-apa yang dipresent
ye saya memang nakal. haha
pastu rasa menyesal bila tak boleh jawab final exam. =.="
oleh kerana orang kat depan bebel-bebel
aku pun nak gak bebel-bebel kat belakang
so aku pun tanyala kawan aku ni Fitri Zakaria soalan mengenai aku
haha gila poyo aku. lantak.

soalan pertama:
aku ni garang ke?
ye! aku sangat garang.

ulasan aku:
ye, memang aku garang. aku tak nafikan. orang yang rapat dengan aku tau aku garang. kalau kata aku tak garang maka belum cukup rapat la tu. eyh ye ke? tak tak. mungkin dia lagi garang dari aku. haha.

soalan kedua:
kenapa kata aku garang?
sebab kau jarang senyum. maybe sebab kau matang da.

ulasan aku:
bukan aku jarang senyum. aku selalu je senyum dan gelak cuma dengan orang-orang tertentu dan sebab-sebab tertentu. bagi aku tak kan la aku nak senyum je macam kerang busuk kan? entah tu mentality aku. haha. tapi bila orang kenal aku, aku akan senyum semanis suria. matang? ouh no. sebab saya masih berperangai kebudak-budakkan.

dah la. dua soalan je da cukup buat lecturer pandang-pandang kami. :P
tapi Sheera tambah kata aku ni pendiam sebenarnya
even among my close friends pun aku senyap je
haa aku hanya tak diam dengan orang yang aku selesa
kalau aku senyap je tu
maknanya ada la yang aku tak selesa tu
tapi aku berkawan dengan semua orang
tapi ambil masa untuk selesa.
hee well semua orang begitu aku rasa. :)

okay poyo gila tulis pasal diri sendiri
aku baca blog org lain takde cite pasal diri sendiri
haha biarla.
aku da malas nak fikir
okay assignment banyak
tapi aku malas
bye!



5 comments:

*Farahouri~ said...

tules byk2 ag! i wan more...hehe...rajen nmpk updet blog!!! ;) wakakaka

AMALINA said...

haha. da lama tak update blog! rindu. okay2 nnt later on saya update blog ye. haha :))

epol said...

sy takot pompuan garang..tapi suka pompuan agresif..haha aucak aucak

Anonymous said...

hahaha
depend......

AMALINA said...

epol: haha tak perlu takut perempuan garang sebab mereka lembut sebenarnya. Chewah! Hehe agresif dengan garang cam sama jee. Hehe

anonymous: haha depend ye! :P